...

Profesionalna aromatizacija

Naša vizija je stvaranje revolucionarnih proizvoda i mirisa, koji približavaju potrošačima, blagotvorna dejstva eteričnih ulja, sa ciljem konstantnog ulaganja u dizajn i razvoj inovativnih proizvoda, koji će poboljšati svaki savremeni radni prostor. Predstavljamo vam najnovije tehnologije u ovom polju.

...

Smart Air Mini

Digitalni profesionalni osveživač

Smart Air mini predstavlja jedinstven,revolucionarni, ali i visoko estetski uredjaj koji funkcioniše digitalno.Mogu se osvežavati sve vrste radnog prostora, zahvaljujući velikoj raznolikosti mirisa.Mali, stilizovan i veoma moćan, poseduje izuzetne kapacitete dezodoracije i osvežavanja vazduha.

Pozicioniran je na svetskom tržištu zahvaljujući svojoj modernoj tehnološkoj funkciji koja uređaju pruža jedinstvenu fleksibilnost u prilagodljivosti i beskrajne mogućnosti izbora.Funkcija spreja može biti prilagođena prema željama i potrebama.Korišćenje je jednostavno odabirom jednog od 22 prethodno instalirana programa.Ovaj aparat je veoma ekonomičan u pogledu trajanja baterija u poređenju sa drugim aparatima.Kombinuje lep dizajn sa malom veličinom, što ga čini najpogodnijim za moderne radne prostore.

Namenjen je za osvežavanje i suzbijanje neprijatnih mirisa u poslovnim objektima i prostorijama.Aromatizovane prostorije omogućavaju vama,vašim klijentima i zaposlenima prijatan boravak.Jedan Smart Air mini aparat može da osvežava oko 170m3 (50m2).

...
...
Cotton
...
Soft
...
Honeysuckle
...
Lavander
...
Adorable
...
Vanila
...
Grapes

Aerodifuzori

Tehnologija Aero Difuzije® predstavlja istinsku inovaciju u korišćenju tečnosti za osvežavanje vazduha u prostoriji kao i za aromaterapiju.

Uspeh i moć tehnologije Aero Difuzije® se ogleda u veličini kapljica koje se stvaraju kroz hladni sistem raspršivanja, stoga ponosno možemo istaći da nudimo najmanje kapljice dostupne na tržištu koje daju mirisima mogućnost dužeg zadržavanja u vazduhu i ujedno dosežu do najudaljenijih delova prostorija.

U dekorativnom smislu uređaj je osmišljen da se uklopi u unutrašnjost svakog prostora.

Dostupan je u 16 različitih boja za odabir u zavisnosti od uređenja vašeg prostora.

U potpunosti programiran
Velika paleta vrhunskih mirisnih nota
Mogućnost aromatizacije od 100m2 do 10.000m2
Tehnička podrška i korisnički servis

...
...
Cotton
...
Soft
...
Honeysuckle
...
Lavander
...
Adorable
...
Vanila
...
Grapes

Posebna kolekcija

ULTRA SCENT

OSVJEŽIVAČ MEKIH POVRŠINA

Ultra Scent je proizvod baziran na etanolu i predstavlja momentalno rešenje za različite namene. Možete ga koristiti za sve meke površine, tkanine, posteljine, zavese, tepihe, sofe, kauče, sedišta za automobile, patosnice itd. Ne ostavlja nikakve tragove niti utiče na strukturu tkanine. Veliku prednost takodje predstavlja i mogućnost korišćenja nakon peglanja Izuzetno rešenje za hotele, profesionalno čišćenje prostorija, prodavnice odeće, perionice veša, kola itd. Dostupan je u 7 različitih mirisa u transparentnim PET bocama od 500ml sa raspršivačem.

...
...
Cotton
...
Soft
...
Honeysuckle
...
Lavander
...
Adorable
...
Vanila
...
Grapes

Posebna kolekcija

Sredstvo protiv letećih insekata

Jedinstveno rešenje protiv komaraca, muva i svih vrsta letećih insekata.

Izuzetno efikasan protiv insekata za prodavnice mesa i ribe, pekare, supermarkete, objekte na reci, restorane.Snažno deluje protiv svih letećih insekata.Idealna kombinacija koju sačinjava Extra insect free i najnovija tehnologija automatskog uredjaja SmartAir osigurava potpuno bezbedno okruženje bez muva, komaraca i ostalih vrsta insekata.Dispenzer sa sredstvom protiv insekata Smart Air – Extra Insect Free je u skladu sa specifikacijama bezbednosti.Odobren je od strane Agencije za hemikalije i Ministarstva Zaštite Životne Sredine.

...