...

Spring Air je vodeća kompanija u svetu u pružanju servisa i stručne pomoći u domenu profesionalne aromatizacije prostora i sanitarne higijene. Korisnicima naših usluga je omogućeno da koriste RENTAL SISTEM SERVICE koji obuhvata:

  • besplatno korišćenje digitalnog dispenzera
  • pravovremenu zamenu refila
  • stručni savet u odabiru odgovarajućih mirisnih nota
  • stalno informisanje o novim proizvodima
  • neograničenu garanciju
...
Cilj našeg Rental Sistema je obezbedjivanje najboljeg mogućeg efekta u aromatizaciji prostora u odnosu na specifičnost svakog objekta.
...

Smart Air Mini

Digitalni profesionalni osvježivač

Smart Air mini predstavlja jedinstven,revolucionarni, ali i visoko estetski uredjaj koji funkcioniše digitalno.Mogu se osvježivati sve vrste radnog prostora, zahvaljujući velikoj raznolikosti mirisa.Mali, stilizovan i veoma moćan, poseduje izuzetne kapacitete dezodoracije i osvježavanja vazduha.

...

Icono Scent

Uređaj za profesionalnu aromatizaciju

Idealan je za aromatizaciju svih vrsta poslovnih prostora sa izvanrednim sposobnostima dezodorizacije i osvježavanja vazduha. Uređaj je u potpunosti programiran i posjeduje kompjuter putem koga se može podešavati intenzitet mirisa u zavisnosti od potreba prostora.

...

Crypto Scent

Uređaj za profesionalnu aromatizaciju

Ugrađuje se direktno na sisteme za ventilaciju, i pokriva najveće i najzahtjevnije prostore. Visoko je pozicioniran na međunarodnom tržištu zahvaljujući svojoj modernoj tehnologiji koja uredjaju pruža jedinstvenu fleksibilnost u prilagodljivosti i beskrajne mogućnosti izbora.

...

Physis

Osveživač prostora

Spring Air uvijek ide u korak sa potrebama kupaca, zbog čega je stvorio “Physis“, ekološki osvježivač prostora koji može da se koristi u poslovnom i u privatnom okruženju. Idealan je osvježivač za manje prostorije, kao što su hotelske sobe, manje kancelarije, domaćinstva, toaleti, i sl.

...

Sredstvo protiv letećih insekata

Izuzetno efikasan protiv insekata za prodavnice mesa i ribe, pekare, supermarkete, objekte na rijeci, restorane.Snažno djeluje protiv svih letećih insekata.Idealna kombinacija koju sačinjava Extra insect free i najnovija tehnologija automatskog uredjaja SmartAir osigurava potpuno bezbijedno okruženje bez muva, komaraca i ostalih vrsta insekata.

...

Neutralizator Neprijatnih Mirisa

Spring air Vam nudi idealno rešenje za neutralisanje svih neprijatnih mirisa, a posebno duvanskog dima. Neutralizator neprijatnih mirisa (Odor Absorber) ne predstavlja samo evropsku već i svetsku ekskluzivu. Neutralizuje miris duvanskog dima i sve neprijatne mirise.

Spring Air Logo

Popunite formular ili nas kontaktirajte za više informacija.